Parametrikus
tervező program
alkalmazás csomag

Minden DWG alapú rendszeren fut
Többnyelvű
Kedvező árú
A CADprofi egy professzionális CAD alkalmazás a tervező munka gyorsítására, amely meglévő DWG alapú programján fut. Kényelmes és felhasználóbarát kezelőfelülete lehetővé teszi az azonnali teljes kihasználását anélkül, hogy külön oktatást igényelne.

Az alkalmazáscsomag a következő modulokból épül fel:

Ismérvek

Minden DWG alapú rendszeren fut

A CADprofi nemcsak GstarCAD rendszeren fut, hanem szinte az összes DWG alapú programon, így AutoCAD-en.

Többnyelvű
 

A magyar nyelven túl 22 további nyelvre készülnek a legfrissebb verziók leírással, videókkal.

Kedvező árú
 

Tudásánál már csak az ára vonzóbb a programnak, egy terv árát sem kell kifizetni.

Elektromos tervezés

Az Electrical modul komplex rendszerek tervezésére használható, úgy mint erőmű, világítás, alacsony feszültstég, távközlés, biztonsági rendszerek, antenna telepítés. A szoftver több ezer, a legújabb villamos szabványokon alapuló szimbólumot tartalmaz, csakúgy mint világítótesteket, kapcsolószekrényeket és sok mást. Gyors és egyszerű a védőcsövezés, vezetékezés rajzolása. Ki kell emelni leghasznosabb funkciói közül az áramkörök automatikus számozását (címzését), és a kényelmes tervrajz- és diagramszerkesztőt.

Épületgépészeti tervezés

A HVAC & Piping modul objektumkönyvtára lehetővé teszi bármely típusú fűtő, szellőző és légkondicionáló rendszer tervezését, továbbá csővezetékek, csatornák, vízvezeték szerelvények, gáz-, egészségügyi-, tűzbiztonsági és hűtőberendezések, valamint egyéb ipari berendezések telepítési terveinek elkészítését. A tervező funkcióknak köszönhetően (tervrajz, diagramszerkesztő, izometrikus nézet, metszet, stb.) így egyetlen szoftverben kínálunk megoldást komplex projektek tervezéséhez.

Gépészeti tervezés

A Mechanical modul nagy számú szabványos gépelemet tartalmaz, acél szerelvényeket és más acél termékeket, melyek a helyi és nemzetközi szabványokhoz igazodnak. Az elemkönyvtár kiterjed a csavarok, anyák, alátétek, csapok, csuklók, szegecsek, különböző acélszelvények, hőcserélők és alkatészei, és egyéb elemek rengeteg típusára. A kivételes diagram és tervrajz-szerkesztő jelentősen megkönnyíti a csövezési rajzok és pneumatikus berendezések telepítési rajzainak készítését.

Építészeti tervezés

Az Architectural modul lehetővé teszi építési tervrajzok, metszetek és szintnézetek létrehozását. Kényelmesen használható funkciókkal könnyíti meg kompozit falak rajzolását, az építészeti méretezést és a rajzokhoz tartozó leírások készítését. A modul átfogó könyvtárral rendelkezik, mely ajtókat, ablakokat, bútorokat és más objektumokat tartalmaz, valamint egyedülálló módon támogatja a kiürítési tervek és menekülési útvonalak tervezését.