CP-Symbols

A CP-Symbols projektek létrehozásához használható szimbólum könyvtárakat tartalmaz különböző ágazatok számára. 4 modul érhető el: CP-Symbols Mechanical, Architectural, HVAC & Piping és az Electrical.

Az átfogóbb szolgáltatásokat nyújtó CADprofi program szintén tartalmazza a vonatkozó CP-Symbols modulokat (pl. a CADprofi Electrical számos további funkciókkal és könyvtárakkal rendelkezik valamint tartalmazza a CP-Symbols Electrical könyvtár szimbólumait). A CP-Symbols több CAD program alatt is működik.

Könnyű használat

A CP-Symbols egy szimbólum könyvtár, közvetlenül a CAD programba integrálva. A program kényelmes, felhasználó-barát felülete lehetővé teszi az azonnali használatot, drága szoftver oktatás nélkül. Ennek köszönhetően a CP-Symbols-t gyakran használják tervezők, mérnökök ugyanúgy, mint azok, akik csak alkalmanként dolgoznak CAD rajzokkal.

 

Átfogó funkciók

A CP-Symbols számos modulból áll és ennek köszönhetően különböző ágazatok használhatják a számukra hasznos szimbólum könyvtárakat. Minden modul külön-külön, vagy bármilyen kombinációban telepíthető. A következő modulok állnak rendelkezésre:

A CADprofi program telepítése után hozzáférhetünk a CP-Symbols eszköztárhoz.

Maximális kompatibilitás

Világszerte már több tízezer felhasználó választotta és használja a CP-Symbols rendszert, ezért mindig gondosan ügyelünk arra, hogy megőrizzük a teljes kompatibilitást más CAD rendszerekkel minden egyes új verziónk kiadásakor. A CP-Symbols automatikusan konfigurálja magát, hogy optimális kompatibilitást biztosítson bármely választott szoftverkörnyezettel (GstarCAD, Bricscad, AutoCAD, ZWCAD, progeCAD, stb.). A CP-Symbols-al készült rajzok teljesen kompatibilisek a DWG és DXF formátumokkal, és bármilyen CAD szoftverrel szerkeszthetőek anélkül, hogy ehhez szükség lenne a CADprofi alkalmazásra. Az online frissítés lehetővé teszi minden felahsználó számára az azonnali hozzáférést a legfrissebb tartalomhoz.

Ha még nincs CAD szoftvere, mi a GstarCAD-et ajánljuk hozzá alapprogramként.

 

Nyelvek: Magyar English German Czech Chinese (Simplified) Danish Spanish Finnish French Greek Croatian Italian Dutch Polish Portuguese Romanian Serbian Russian Swedish Slovenian Turkish

Az Unicode alapú kezelőfelület jelenleg 22 nyelvet támogat, mint pl. angol, bolgár, egyszerűsített kínai, horvát, cseh, dán, holland, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, lengyel, portugál, román, orosz, szerb, szlovén, spanyol, svéd és török.

 

Képernyő képek:

Minden példa az Angol verzióval lett készítve. A szoftver a telepítés után a kiválasztott nyelven fog megjelenni.

Elektromos szimbólumokBútorok és szerelvényekGépészeti szabványokVezetékek - SémaVízvezeték/Fűtés - Szimbólumok